صفحه شخصی سید ابراهیم موسوی نژاد   
 
نام و نام خانوادگی: سید ابراهیم موسوی نژاد
استان: فارس
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  سرپرست تعمیرات ساختمان
تاریخ عضویت:  1389/01/27
 روزنوشت ها    
 

 چرا باید صنعتی ساخت بخش عمران

7


چرا باید صنعتی ساخت



امروزه کمتر محله ای از شهرهای کشور را می توان یافت که در آن خبری از ساخت و ساز مسکن و ساختمان نباشد،این ساخت و سازها که انبوه سازی دولت در قالب مسکن مهر را نیز باید به آن افزود نشانگر وجود تقاضای روز افزون برای مسکن در کشور است.هم اکنون بیش از1میلیون تقاضا برای مسکن در کشور وجود دارد،که این تقاضا برای مسکن باید با روش های مختلف پاسخ داده شود، به همین منظور یکی از راهکارهای دولت برای افزایش سرعت ساخت و ساز،کاهش هزینه ها و افزایش دوام و کیفیت ساخت و سازها به کار گرفته،استفاده از فناوری های نوین است.


در همین راستا مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن تا به حال 24 فناوری در زمینه ساخت و ساز را تایید و معرفی نموده.

برترین این روش ها،سیستم سازه ای فولادی سبک (LSF)می باشد.این روش یک سیستم سازه ای پیشرفته است که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، ساختمانهای مسکونی و اداری تا 5طبقه، هتل ها و هتل آپارتمانها، ساختمانهای مدارس و دانشگاهی، رستورانها و .... دارای کاربرد می باشد.


سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می گیرد.شرکت ابنیه پارس تنها مجری سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) در شمال کشور با هدف صنعتی سازی مسکن که همانطور که گفته شد منجر به ساخت و ساز با سرعت و با کیفیت می شود،فعالیت می کند.


در این روش دیوارها باربر بوده و قابلیت اجرا تا 5 طبقه را دارد.پنل های باربر این سیستم با اجزای افقی و عمودی وادار(تراک) و رانر شکل گرفته است،که داری مقاطع C,UوZشکل می باشند.


سقف این سیستم نیز سبک بوده و با خرپاهای فلزی ساخته شده از پروفیل های سرد نورد شده در نظر گرفته می شود.


جدار چند لایه(دیوار ساندویچی) سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) باعث شده تا این سیستم به عنوان یک سیستم عایق صوتی،حرارتی و رطوبتی بسیار مناسب شناخته شود.


نیروی انسانی اجرایی دراین سیستم با آموزش اندکی قادربه انجام بخش اعظم اقدامات می باشد.همچنین نیاز به نیروی انسانی نسبت به روش های سنتی کمتر می باشد، لذا مجموعه هزینه نیروی انسانی دراین سیستم به مراتب پایین است.


این سیستم نیازبه مخارج ادواری خاصی ندارد وهزینه تعمیرات احتمالی آن بسته به نوع خرابی،میتواند خیلی متفاوت باشد.


همچنین سیستمLSFاز جمله سیستم هایی است که شعاع مصرف اقتصادی بالایی دارد.درصورتی که این سیستم به روش اجرای درجا(Stick – Built)برپا شود،مصالح اولیه را،که بسیارسبک وکم حجم است،میتوان به فواصل دور و حتی مناطق صعب العبورنیزمنتقل کرد.هزینه های انبارداری این مصالح چندان قابل توجه نمی باشد،زیرا ورق گالوانیزه دربرابرشرایط جوی مقاوم است وبه علاوه فضای زیادی برای انبارداری این مصالح لازم نیست.


این شیوه ساخت برای مقاومت در برابر بارهای جانبی، از جمله بارهای حاصل از باد و زمین لرزه بسیار مناسب می‌باشد چرا که سیستم سازه ای LSFبه صورت یکپارچه عمل کرده و این نیرو ها را منتقل می کند.


ازنظرسرعت اجرا،تجربیات شرکت ابنیه پارس نشان داده که این سیستم در زمان کمی برپا می شود و سرعت اجرا نسبت به شیوه های سنتی وحتی صنعتی سنگین بسیار بالاتراست در نتیجه به چرخه باز گشت سرمایه سرعت می بخشد. این سیستم قابلیت اجرادرتمام شرایط جوی را دارد وبا تغییرات شرایط جوی،مشکلات جدی دراجرا به وجود نخواهد آمد.اقداماتی که برای اجرای این سیستم انجام می شود،تعدد وگوناگونی کمی دارند و برای اجرای هرآیتم،یکسری اقدام ساده لازم است،هرچند مصالح اصلی این سیستم ازتعدد زیادی برخوردارنیست،ولی درزمانی کوتاه،با استفاده ازابزارهای ساده میتوان اشکال متنوعی رابا آنها تولید کرد.


استفاده ازقطعات ازپیش برش خورده یا پانل های پیشساخته،قابلیت اجرای طرح های مدولار را دراین سیستم افزایش می دهد.این سیستم برای تنوع درمعماری فضا واختیاردادن به طراح درایجاد طرحهای مختلف قابلیت بالایی دارد سهولت اجرای دهانه های متنوع وتغییرارتفاع،به اضافه سادگی قرار دادن بازشو درجداره ها که مرهون قابلیت ترکیب آن با سیستم تیرستون است این سیستم را ازجهت تطابق با طرح های معماری در سطح خوبی قراردادهاست. نگهداری این سیستم شرایط خاصی را نمی طلبد وبه علت اجرا یخشک،تغییرات آن به سادگی صورت میپذیرد. به علت استفادهازمصالحی که فرآوری عمده وخاص درسایت ندارند،می توان این سیستم را با دقت نسبتاً بالایی کنترل کرد.


به دلیل کاهش زیاد وزن وا تلاف اندک مصالح نسبت به شیوه های سنتی ودستی،این سیستم برایا نبوه سازی مناسب است.اجرای خشک،این سیستم رابرای بازدیدهای ادواری مناسب ساخته است. به اضافه اینکه،ایجاد تغییرات حین اجرا درنقشه های تاسیسات،معمولاً به سادگی انجام میشود.استفاده از ورق گالوانیزه،پایداری این سیستم دربرابرهوازدگی ومیکروارگانیسم ها را افزایش داده است. ازنظر زیست محیطی،این سیستم ساختمانی در زمره مواردی است که انرژی اندکی برای ساخت اجزای آن مصرف میشود.


با توجه به اهمیت انرژی و استفاده از انرژی های غیر فسیلی شرکت ابنیه پارس در کنار ساخت و ساز صنعتی اقدام به ارایه آبگرمکن خورشیدی و اسپلیت خورشیدی نموده که نیازی به انرژی های فسیلی ندارد .ایران با آن که یکی از کشورهای نفت خیز جهان و دارای منابع عظیم گاز طبیعی است، به دلیل شدت تابش خورشید در بیشتر نقاط کشور، می تواند صرفه جویی مهمی در مصرف سوخت های فسیلی داشته باشد. فناوری ساده، کاهش آلودگی هوا و محیط زیست و از همه مهمتر ذخیره شدن سوخت های فسیلی برای آینده یا تبدیل آنها به مواد پردازش با استفاده از تکنیک پتروشیمی، از دلایل لزوم استفاده از انرژی خورشیدی در کشور هستند.همچنین با توجه به حذف یارانه ها و واقعی شدن قیمت انرژی استفاده از انرژی جایگزین امری اجتناب ناپذیر است ،آبگرمکن های خورشیدی ابنیه پارس با استفاده از روشنایی روز آب گرم مورد نیاز هر خانه را به صورت رایگان تامین می نماید.


در موردآبگرمکن خورشیدی ابنیه پارسباید گفت نسبت به نمونه های قبلی بسیار پیشرفته تر و دارای قابلیتهای بیشتری میباشد که از جمله خصوصیات بارز آن می توان به به روز بودن سیستم از لحاظ تکنولوژیک، مجهز به سیستم کنترل مرکزی به صورت اتوماتیک و دستی جهت برنامه‌ریزی و مدیریت کامل دستگاه، تامین آب گرم در کلیه مناطق ایران، همه فصول سال و درطول شبانه روز حتی در روزهای بارانی و ابری، دارا بودن بالاترین راندمان جذب انرژی خورشیدی و ...


در پایان باید یه این نکته اشاره کرد که جهان امروز رو به پیشرفت است و امکانات رفاهی ساختمان ها در کشور های توسعه یافته پاسخگوی بسیاری از نیازهای گوناگون آنهاست لذا این شرکت امیدوار است با گسترش اطلاع و آگاهی جامعه از فناوری های نوین در ساخت و ساز و تاسیسات ساختمانی،سطح مطالبات مردم را در این زمینه افزایش دهد. چرا که احداث ساختمان هایی که از کوچکترین امکانات کیفی و رفاهی بر خوردار نیستند در مقایسه با معماری چند صد ساله کشورمان همچنین تکنولوژی روز دنیا،قضاوت آیندگان را در بر خواهد داشت.

یکشنبه 1 دی 1392 ساعت 11:54  
 نظرات